Sueno Golf Club; unlimited golfvakantie

Sueno Golf Club, Sueno Golf Hotel en Sueno Deluxe Hotel vormen het golfcomplex van Sueno in Belek. Het complex biedt je een echte golfvakantie plezier met 2 wonderlijke golfbanen, Pines en Dunes.

Sueno Golf Club; Golfparasijs

Golfbaan Sueno Pines

Holes: 18
Meters: 6413
Par: 72
Handicap Heren: 28
Handicap Dames: 36

De golfbanen van Sueno omringen het Sueno Golf Hotel en vormen een unieke combinatie in Belek – dit is het enige hotel waar geen pendeldienst naar de golfbaan nodig is. Sueno golfbanen zijn ontworpen door PGA Design Consulting en Bob Hunt en geopend in 2007. Sueno Pines en Sueno Dunes golfbanen zijn gelegen op een prachtig stuk land met in totaal 20 meren en 128 bunkers ertussen. De Sueno Golf Academie biedt individuele golfinstructie, groepscursussen en teamtrainingen voor alle golfers.

Sueno Pines Golfbaan is 6.400 meter lang en biedt je maximum golfplezier. De wilde vormgeving van de linksbanen en een natuurlijke bunkerstijl, biedt deze baan zowel een ruige schoonheid als een zware maar eerlijke golftest. Sueno Pines wordt regelmatig beoordeeld in de top 3 van banen in Belek, met zijn uitdagende lange en meanderende fairways. Sueno heeft ook uitstekende driving range en trainingsgebieden waar je kunt praktiseren.

 

 

 

Advertentie Golfexclusive.nl

 

Golfbaan Sueno Dunes

Holes: 18
Meters: 5643
Par: 69
Handicap Heren: 28
Handicap Dames: 36

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt de Sueno Dunes golfbaan goed gebruik van de uitgestrekte zandduinen van het gebied en biedt golfers een intrigerende golfplezier in linkstijl. Zowel waterhindernissen als bunkers spelen een grote rol in het ontwerp van de baan en spelers worden gedwongen om hun favoriete ligplaats te kiezen op basis van hun eigen golfvaardigheden. Golfers moeten hun schoten zorgvuldig overwegen, aangezien smalle fairways, bunkers en eiland greens de Sueno Dunes Golfbaan domineren. Het prachtige maar lastige Hole 18, eiland green, is er één waar golfers in de hele regio van Belek over praten!

Terwijl Sueno Golf Dunes zich een weg baant door de hoge pijnbomen in de regio, is deze baan veel opener dan de naburige Sueno Pines Golfbaan. Hoewel veel bezoekers dit als een gemakkelijkere uitdaging zien en de kortere benaderingen verwelkomen, kent de baan zijn eigen reeks uitdagingen.

De Sueno Dunes fungeert als de perfecte folie voor zijn zustercursus, de Sueno Pines. Als ze in combinatie met elkaar worden gespeeld, zijn deze twee banen de perfecte combinatie voor elke golfer die zijn volledige vaardigheden wil testen. Beide banen bieden ook een goede toegang tot de wijdere omgeving van Belek.

Buiten de baan is de Sueno Golf Academy de perfecte plek voor zowel beginners als gevorderden om te leren hoe ze hun spel kunnen verbeteren. De moderne Pro Shop heeft alles op voorraad, van bekende golfmerken tot golfaccessoires. Uitzicht vanaf het terras is ongeëvenaard in het gebied.

 

Ben je nieuwsgierig over de aanbiedingen van Sueno Golf Club klik hier om de beste aanbiedingen te zien.