Top golfvakantie Kaya Belek Hotel

Top golfvakantie adres Kaya Belek Hotel in Belek. Kaya Belek Hotel is een super aantrekkelijke 5-sterren hotel voor all inclusive golfvakantie in Belek.

Kaya Belek Hotel absoluut een topper

All inclusive Golfvakantie

Wil je een prijs vriendelijke 5-sterren all inclusive golfvakantie in Turkije, dan Kaya Belek Hotel is een juiste keuze.

Het complex ligt direct aan het strand en beschikt over een fascinerende golfbaan van 18 holes. Deze kun je lopend bereiken van het hotel. Natuurlijk kunt je trolley of een buggy in the club house huren. Verder beschikt het complex over een range waar je kunt praktiseren. Indien je golflessen wilt nemen, kun je altijd terecht bij de pro van Kaya Palazzo Golf Club.

Kaya Belek Hotel is een all inclusive golfhotel in Belek. Je kunt heerlijk genieten van het concept van het hotel tijden je golfvakantie in Belek. Het vriendelijk persoon doet alles om je vakantie aangenaam te maken. In het hotel kun je gebruik maken van a la carte restaurant tegen een kleine toeslag. Enkel kun je prima genieten dagelijks in het hoofdrestaurant van Kaya Belek Hotel.

All inclusive Kaya Belek Hotel

Het voordeel van Kaya Belek Hotel is het all inclusive concept. Elke dag, het hoofdrestaurant serveert ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Maar ook de à-la-carterestaurants bieden barbecue, Italiaanse gerechten en gerechten uit het Verre Oosten. Daarnaast zijn er ook 5 bars op het terrein, die een verscheidenheid aan alcoholische en niet-alcoholische dranken serveren.

Ligging van Kaya Belek Hotel

Het stadscentrum van Belek ligt op 6 km van het hotel. Het centrum van Antalya bevindt zich op 35 km afstand. Deze kunt u met het openbaar vervoer of taxi bereiken. Het stadscentrum van Belek ligt op 3 km van het hotel welke u lopend of met taxi kunt bereiken. De afstand van naar het vliegveld van Antalya bedraagt 30 km. Transfertijd vanaf het vliegveld naar Kaya Belek Hotel is slechts 30 á 45 minuten.

 

Kaya Belek Hotel
All inclusive golfvakantie Kaya Belek Hotel