Unlimited Golfvakantie

Unlimited Golfvakantie

Wil je één prijs betalen en je hele vakantie golfen? Ja, dat kan. Sueno Golf Club en Titanic Golf Club bieden je de mogelijkheid om ongelimiteerd tijdens je golfvakantie in Belek te golfen.

Lekker ongelimiteerd golfen

Titanic Golf Club

Titanic Golf Club gaat per oktober 2021 als 36 holes opereren en bied je de mogelijkheid om ongelimiteerd te golfen. De vernieuwde golfbaan is een uitgading met haar nieuwe design en lange fairways. Hier kun je ook gebruik maken van het all inclusive concept in de club house van het complex.

Titanic Golf Club behoort tot de grootste hotelketen Titanic Hotels in Turkije. De golfbaan ligt direct aan de Middellandse Zee.

Titanic Golf Club

Titanic Deluxe Golf Belek is een luxe 5-sterren all inclusive hotel waar je zeker goed kunt golfen. De accommodatie is ruim opgezet aan de revier met diverse faciliteiten voor oud en jong. Verder kun je het strand via de looppad van het hotel langs de golfbaan bereiken. Daarnaast kun je ook boat shuttle gebruiken om het strand te bereiken.

Er zijn diverse soorten kamers aanwezig voor de golfliefhebbers. Als je wilt genieten van een prachtige uitzicht, dan kun je een kamer aan de revier zijde boeken. Tevens zijn er ook luxe en familiekamers aanwezig.

Sueno Golf Club

Sueno Golf Club biedt ook unlimited golf mogelijkheid in Belek. De fantastische banen “Sueno Golf Dunes” en “Sueno Golf Pines” zijn te allen tijde in top condities en verwelkomen de golfers hele jaar door om ongelimiteerd te genieten van je golfvakantie.

Sueno Golf Club

Sueno Hotels Golf Belek ligt midden in de golf club. Het hotel beschikt over kamer met perfect uitzicht op de prachtige golfbaan. Daarnaast heeft het hotel een fantastisch terras waar je heerlijk kunt lunchen.

De golfparadijs van Turkije, Belek is de juiste bestemming als je opzoek bent naar een unlimited golfvakanties. Naast Titanic Golf Club en Sueno Golf Club zijn er ook andere golf club in Belek die unlimited golf aanbieden. Enkel worden de unlimited golfvakanties niet hele jaar door aangeboden.