Kaya Palazzo Golf Resort

Kaya Palazzo Golf Resort heeft alles om een heerlijke vakantie door te brengen in Turkije. Het ligt direct aan het strand en biedt een perfecte all inclusive golfvakantie.

Absoluut een top hotel in belek

Kaya Palazzo Golf Resort & SPA

Bij Kaya Palazzo kun je achterover leunen en ontspannen rond het enorme zwembad in lagune stijl dat is versierd met palmbomen, of direct het zandstrand oplopen en zwemmen in het turquoise water. Waarom zou je niet genieten van aantal golfrondes op de fantastische 18-holes golfbaan van het hotel?

Ontspanning & Sport Faciliteiten

Als alternatief kun je gebruik maken van de ontspannende spa of genieten van een aantal schoonheidsbehandelingen. Natuurlijk zijn de kleintjes niet vergeten. Tevens zijn er genoeg faciliteiten voor kinderen aanwezig. Bijvoorbeeld; fantastische waterglijbanen en de uitstekende kinderclub!

 

Eten & Drinken bij Kaya Palazzo Golf Resort

Hele dag door biedt Kaya Palazzo een scala aan bars, evenals een verscheidenheid aan eetgelegenheden in prachtig ingerichte à-la-carte restaurants waar je van kunt genieten. Met zijn gevarieerde en uitgebreide faciliteiten is Kaya Palazzo Golf Resort de perfecte keuze voor iedereen.

 

 

All inclusive Verzorging

Het All Inclusive Plus-arrangement is inclusief een ontbijtbuffet, lunch en diner in het hoofdrestaurant. Gasten ontvangen een à-la-carte maaltijd per verblijf in restaurant Livio (onder voorbehoud van beschikbaarheid en reservering vereist).

Daarnaast zijn de snacks beschikbaar op geselecteerde tijden tussen de maaltijden door voor minimaal 3 uur per dag. Lokale wijn, bier, geselecteerde sterke dranken van internationale merken, warme dranken en niet-alcoholische dranken zijn beschikbaar voor minimaal 12 uur per dag.

Informatie gebaseerd op vorig seizoen en kan onderhevig zijn aan wijzigingen.

Restaurants & Bar in Kaya Palazzo Golf & Resort

Asiatico à la carte restaurant

A la carte. Serveert een scala aan Chinese en Japanse gerechten voor het diner (geopend tussen 1 april en 31 oktober). Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

A La Carte Restaurant in Beiroet

A la carte. Serveert diner. Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Livio Visrestaurant A la carte

Serveert internationale gerechten voor het diner (geopend tussen 1 april en 31 oktober). Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Livio Snack Restaurant

Buffet en à la carte. Serveert internationale gerechten voor de lunch. Gelegen aan het strand (open tussen 1 april en 31 oktober).

Livio Steak Restaurant

A la carte. Serveert internationale gerechten voor het diner. Gelegen aan het strand (open tussen 1 april en 31 oktober). Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Patisserie Brasserie

Buffet. Serveert snacks. Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Het Palazzo Main Restaurant

Buffet. Serveert ontbijt, lunch, diner en snacks. Show cooking bij ontbijt en lunch. Kinderstoelen, magnetrons en kindermenu beschikbaar. Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Tulipano A La Carte Restaurant

A la carte. Serveert Italiaanse gerechten voor het diner. Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Bar

Poolbar (open tussen 1 april en 31 oktober, tussen 10.00 en 12.00 uur).

Sigarenbar

Lobby bar . Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Elenore Night Club

Disco-bar (open tussen 23.30 uur en 03.00 uur). Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Loungebar in de lobby

Lobby Bar (open tussen 9.00 uur en 12.00 uur). Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Lounge bar

Lobbybar (open tussen 10.00 en 19.00 uur). Houd er rekening mee dat het hotel verzoekt om geen strandkleding te dragen en dat heren een lange broek dragen.

Mare Pier Bar

Strandbar gelegen aan het strand (open tussen 1 april en 31 oktober, tussen 10.00 en 18.00 uur)

Houd er rekening mee dat reserveringen vereist kunnen zijn, een toeslag kan worden betaald, afhankelijk van het arrangement en de informatie over het voorgaande seizoen, en kan onderhevig zijn aan verandering.

Advertentie golfexclusive.nl