Turkije golfvakantie in de herfstvakantie

Turkije is absoluut een top vakantiebestemming in herfstvakantie om te golfen. Belek biedt unieke golfvakantie mogelijkheden in de herfstvakantie.

Lekker golfen in de Herfstvakantie in Turkije

Belek is verreweg de beste golfbestemming in de Middellandse Zee. All inclusive hotels met top golfbanen geven je de kans om heerlijk te golfen in de herfstvakantie. Hier zijn de golfhotels waarnaar je een top golfvakantie kunt boeken.

 1. Regnum Golf Resort
 2. Gloria Golf Resort
 3. Titanic Deluxe Golf Belek
 4. Kempinski The Dome
 5. Sueno Golf Hotel
 6. Sueno Deluxe Hotel
 7. Cornelia De Luxe
 8. Cornelia Diamond Golf Resort
 9. Sirene Golf Resort
 10. Kaya Belek Hotel
 11. Kaya Palazzo Golf Resort
 12. Maxx Royal Golf Resort

All inclusive golfvakantie

Turkije is ongetwijfeld een top golfvakantie bestemming in de herfstvakantie. De vriendelijke prijzen en all inclusive concept maken een golfvakantie in Turkije in de herfstvakantie aantrekkelijk.

Het weer in Herfstvakantie in Belek

Daarnaast heeft Turkije fantastische weersomstandigheden in de herfstvakantie. Prachtig weer geeft je de kans om maximum van je golfvakantie in Belek te genieten. Eigenlijk, kun je hele jaar door golfen in Turkije. Enkel is herfstvakantie het meest geschikt period om te golfen in Belek.

Kwaliteit golfbanen in Belek

Belek beschikt over 14 golfbanen. Zonder uitzondering zijn alle golfbanen in top condities. Hierdoor worden grote Golf Events georganiseerd in Belek. Bijvoorbeeld, elk jaar wordt in Belek Turkish Airlines open van Rolex Series georganiseerd.

Familievakantie en Golfvakantie in Belek

Belek is zeer geschikt voor een familievakantie. Dit geeft je de kans om met hele gezin op vakantie te gaan naar Turkije. Je kunt genieten op de golfbaan terwijl de kinderen aan het strand of zwembad zitten. Ideal toch voor de families…

Beschikbaarheid en vluchten

Vaak raken de vluchten in de herfstvakantie te snel vol. Hierdoor worden de prijzen duurder. Één van de voordelen is de vluchten naar Turkije in de herfstvakantie. Er worden genoeg genoeg vlucht capaciteit naar Turkije ingezet voor de herfstvakantie. Dankzij deze actie van de luchtvaartmaatschappijen kun je makkelijk terecht in Antalya voor een leuke golfvakantie in de herfstvakantie.

Bekijk hieronder de golfvakantie aanbiedingen naar Turkije.

Golfvakantie Turkije in de herfstvakantie