Waarom Golfvakantie naar Turkije?

Turkije is absoluut een fantastische vakantiebestemming voor een aangename golfvakantie. Belek biedt je alles om een super golfvakantie te ervaren. Belek wordt als golfparadijs van Middellandse Zeegebied beschouwd. Logisch…. De all inclusive hotels, fantastische golfbanen, luxe hotels en fantastisch weer maken Belek een echte golfvakantie bestemming.

Golfvakantie Turkije; Belek Golfparadijs

Turkije is dichterbij

Turkije is dichterbij dan je denkt. Vanaf verschillende luchthavens in Nederland kun je makkelijk Turkije bereiken. Er zijn hele jaar door zowel lijnvluchten als charter vluchten vanaf Nederlandse luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport naar Antalya. Het is slechts 4 uurtjes vliegen vanaf Nederland naar Antalya. Verder kun je ook vanuit België en/of Duitsland naar Antalya vliegen. Er zijn dagelijks vluchten vanaf Brussel Zaventem Airport, Düsseldorf Airport en Keulen Airport naar Antalya.

All inclusive golfvakantie Belek

Turkije is een echte all inclusive vakantiebestemming. Vele bestemmingen bieden all inclusive vakanties. Enkel het all inclusive concept dat in Turkije wordt aangeboden is uniek en kan absoluut niet vergeleken worden met een andere vakantiebestemming.

Kwaliteit van de hotels in Belek

Kwaliteit van de hotels in Belek zijn zeker op niveau. Deze zijn vaak niet te vergelijken met andere badplaatsen in de Middellandse Zeegebied. De luxe hotels in Belek zijn absoluut top. De animatieprogramma’s, uitgebreid all inclusive concept, comfort van de kamers en vriendelijk personeel zijn paar punten die de hotels in Belek onderscheiden van andere badplaatsen.

Kortere transfertijd

Luchthaven van Antalya is een groot voordeel. Want het is slechts 30 á 45 minuten rijden vanaf de luchthaven van Antalya naar je hotel in Belek. Dit is zeker een plus punt voor je golfvakantie in Belek. Je hoeft niet uren lang in de bus te zitten om je hotel te bereiken.

Golfbanen in Belek

De ligging van de golfbanen in Belek vermijdt de lange transfers vanaf je hotel naar de golfbanen. Belek telt 15 golfbanen in totaal welke op een afstand van max. 15 minuten rijden van elkaar liggen. In sommige bestemmingen ben je verplicht vaak langer dan een uurtje te rijden om je golfbaan te bereiken. Dit is niet het geval in Turkije. Je kunt met de shuttle diensten en/of taxi’s alle golfbanen eenvoudig en binnen 15 minuten bereiken.

Unlimited Golfvakantie

Vaak wil je meer golfrondes spelen dan je oorspronkelijk geboekt hebt. Dit is geen enkel punt in golfparadijs Belek. Je kunt een unlimited golfvakantie naar Belek boeken. Vaak wordt er dan 5 golfrondes gegarandeerd met tee times en additionele golfrondes kunnen ter plekke afhankelijk van de beschikbaarheid van de golfbanen snel en makkelijk geboekt worden. Op deze manier kun je golfen in Belek zolang je wilt.

Het weer in Belek

Het weer is een belangrijk instrument voor je golfvakantie. Een van de grootste voordelen in Belek is dat je hele jaar door kunt golfen. Enige maanden met hoge temperatuur en vochtigheid zijn de maanden; juli en augustus. Alhoewel je in deze maanden ook kunt golfen, is het niet zo aangenaam als in de maanden; maart, april, mei, september en oktober bijvoorbeeld. November is de hoogseizoen in Belek voor en golfvakantie. Enkel december, januari en februari zijn de maanden wanneer je tegen laagste tarieven kunt golfen. Alhoewel in deze maanden paar dagen het kan regenen, kun je zeker heel goed golfen. Een golfvakantie in Belek in december, januari en februari kan tot 40% á 50% goedkoper zijn dan een golfvakantie in oktober en november bijvoorbeeld.

Zonvakantie en Golfvakantie

Zoals we al eerder aangegeven hebben, biedt Turkije veel meer dan elke andere bestemming in de Middellandse Zee gebied. Je kunt bijvoorbeeld behalve de maanden december, januari, februari en maart, de golfvakantie met een strandvakantie combineren. Behalve deze 4 maanden is Antalya een zon zeker bestemming. Op deze manier kun je voor of na je golfronde lekker genieten op het strand of aan het zwembad.

Condities golfbanen in Belek

Golfbanen zijn te alle tijden in top condities in Belek. Elke golfbaan behoort tot een hotel in Belek welke door de hotelmanagement gemanaged wordt. Dit zorgt ervoor dat de golfbanen hele jaar door in top condities zijn. Turkish Airlines Rolex Series, LPGA en vele andere bekende toernooien worden in Belek georganiseerd. Dit is te danken aan de condities van de golfbanen. Kortom; als je een golfvakantie naar Turkije boekt, hoef je geen zorgen te maken over de condities van de golfbanen.

Prijs vriendelijke golfvakantie Belek

Natuurlijk prijs is een belangrijke overwegingspunt om je welverdiende golfvakantie te bepalen. Turkije is ongetwijfeld een prij vriendelijke top golfvakantie bestemming. De prijs-kwaliteitverhouding van een golfvakantie in Belek is zeker goed. Je kunt voor wat je betaalt en krijgt in Belek als all inclusive, nergens anders krijgen. Zeer zeker betaal je meer dan wat je betaalt voor je golfvakantie in Belek in een andere bestemming. Kwaliteit en prijs van Belek is op een andere bestemming niet te krijgen.

Ben je op zoek naar een golfvakantie in Turkije. Hier vind je meest uitgebreid aanbod van Turkije golfvakantie.

Turkije Golfvakantie